Cultuureducatie in
Krimpenerwaard
Blinkend drama

Blinkend drama

Jeugdtheaterhuis i.s.m. lokale dramadocenten
Drama/Taal
Op school in de speelzaal
45 minuten
Het hele jaar door
€ 175 (of als onderdeel van het pakket kunst & cultuur van Stichting KICKE!)
Groep 1,Groep 2,Groep 3,Groep 4,Groep 5,Groep 6,Groep 7,Groep 8
1 klas
Pakket kunst & cultuur CmK

Het jeugdtheaterhuis ontwikkelde in het schooljaar 2023-2024 voor Cultuureducatie met kwaliteit lesbrieven voor alle Blink thema’s. De lesbrieven worden in schooljaar 2024-2025 gratis beschikbaar gesteld voor scholen in de Krimpenerwaard. Wil je de eerste les van een thema laten geven door een dramadocent? Dat kan!

Wanneer je inschrijft voor deze activiteit ontvang je een workshop op school van een lokale dramadocent. Deze workshop is afgestemd op het thema, er wordt gewerkt vanuit procesgerichte didactiek en de SLO-doelen voor drama zijn als basis gebruikt voor het ontwikkelen van de les.


Deze activiteit is onderdeel van de leerlijn schooljaar 2024/2025. Indien jouw school meedoet aan het programma Cultuureducatie met Kwaliteit van Stichting KICKE! is dit één van de activiteiten die gekozen kan worden binnen het pakket kunst & cultuur. Doet jouw school nog niet mee met het programma kunst & cultuur maar ben je hier wel benieuwd naar. Neem dan contact op met cultuurcoach Marlou Koevoets door te mailen naar marlou@cultuureducatiekrimpenerwaard.nl