Cultuureducatie in
Krimpenerwaard
Datum: 01 juni 2024

Selectie nieuwe voorstelling ZEB!

Deze kerstvakantie speelt Jeugdtheaterhuis de familievoorstelling “ZEB.” Speel jij mee? Pak je kans om op tournee te gaan door Zuid-Holland en geef je op voor de selectie op 15 & 16 juni. Show your talent!

OVER ZEB.
Voor deze voorstelling zijn wij geïnspireerd door het fantastische, absurde boek ZEB., over een zebra in de klas. De voorstelling wordt geregisseerd door theatermaker & -docent Daniël van Duijvenbooden en gespeeld door 26 jongeren (verdeeld over 2 casts) en acteur Marcos Valster da Costa Ferreira. Daarnaast zal er een groep meespeelkinderen te zien zijn. We streven naar een diverse cast waar jong en oud zich in kan herkennen.

Zaterdag 23 augustus beginnen we met repeteren en van 19 dec t/m 11 jan gaan we op tournee met zo’n 15 voorstellingen (verdeeld over 2 casts) door de hele provincie! De repetities zijn in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. Zie hier de planning, speellijst en meer info

SELECTIE
Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni 2024 vindt de selectie plaats in de Garenspinnerij. Het is de bedoeling dat je beide dagen aanwezig bent. In workshops spel, beweging en stem kun jij jouw talenten laten zien. Aanmelden voor de selectie kan als je minimaal 14 jaar bent (in augustus) en het lef om op het toneel te staan! Deelname kost € 35 voor beide dagen. Het worden twee superleuke dagen, dus mocht je twijfelen; kom!

Schrijf je nu in!

Terug naar overzicht