Cultureel aanbod

Welkom op dit platform voor cultuureducatie in de Krimpenerwaard. Cultuureducatie is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Cultuureducatie daagt je uit om vanuit een ander perspectief naar de dingen om je heen te kijken. Het zet je aan tot nieuwsgierig zijn, laat je zoeken naar nieuwe oplossingen en leert je creatief denken. Vaardigheden die in onze maatschappij steeds belangrijker worden.

Cultuureducatie valt in te delen aan de hand van de volgende disciplines: beeldend, dans, erfgoed, media, literatuur, muziek en drama. Hierbij passend treft u hieronder diverse activiteiten van culturele aanbieders uit de Krimpenerwaard en nabije omgeving aan gericht op het basisonderwijs. Via de filters kunt u gericht zoeken binnen het aanbod. Wanneer u doorklikt op het aanbod komen de contactgegevens van de aanbieder in beeld. Als leerkracht, school of geïnteresseerde in cultuureducatie kunt u onder het kopje aanmelden via het aanmeldformulier vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder.

Veel plezier met het cultuuronderwijs in uw groep, klas of school. Heeft u vragen of wensen, mailt u dan naar info@cultuureducatiekrimpenerwaard.nl­­­

Filters

Groepen

Disciplines

Aanbieders