Cultuureducatie in
Krimpenerwaard
Filter op

Cultureel aanbod

Activiteiten voor schooljaar 2024-2025 kunnen van 29 mei 2024 tot 10 juli 2024 worden aangevraagd. 

  • Heeft jouw school in dit formulier aangegeven mee te doen met het kunst- en cultuurprogramma? Dan mag je per klas drie activiteiten uitkiezen uit het pakket ‘kunst en cultuur CmK’. Dit is voordeliger dan losse activiteiten boeken. De kosten hiervoor zijn €16,50 per leerling per schooljaar en worden na goedkeuring van het conceptrooster in rekening gebracht.
  • Heeft jouw school in dit formulier aangegeven mee te doen met het erfgoedprogramma? Dan mag je per klas twee activiteiten uitkiezen uit het pakket ‘Erfgoed CmK’. Dit is voordeliger dan losse activiteiten boeken. De kosten hiervoor zijn €8,50 per leerling per schooljaar en worden na goedkeuring van het conceptrooster in rekening gebracht.

Trainingen voor leerkrachten

Wij bieden trainingen aan voor leerkrachten en schoolteams. Opzoek naar een cursus op het gebied van kunst- en cultuureducatie of zoeken jullie naar een teamtraining voor op een studiedag? Bekijk ons aanbod trainingen door te filteren op: aanbod trainingen voor leerkrachten.

foto: unstockable
foto: unstockable

In de Regio Midden-Holland wordt vanuit een gezamenlijke visie op cultuureducatie, gewerkt aan het stimuleren, verbreden en verankeren van cultuuronderwijs. Eén van de activiteiten is het begeleiden van culturele organisaties bij de aansluiting van hun activiteiten op de vragen en behoeften van het basisonderwijs. Daarnaast is er ondersteuning voor scholen om hun cultuuronderwijs te versterken o.a. via een cultuurcoach. Activiteiten worden bekostigd vanuit de subsidieregeling Cultuureducatie met Kwaliteit.